7 Roze accessoires voor in huis

7 Roze accessoires voor in huis

Jeeeh sinds 1 september heb ik de sleutel van mijn nieuwe huis. Na bijna 4 maanden heb ik weer een eigen plek die ik alleen nog moest inrichten.
Mijn eerste idee was eigenlijk om mijn hele huis roze te verven en er mijn eigen grote prinsessenhuis van te maken.
Maar heel eerlijk, ik ben ook geen 6 meer dus is het misschien handiger om er op een meer volwassen manier naar te kijken. Ik wilde een fleurig huis waarin genoeg roze zou zijn, zonder het eruit te laten zien alsof er een unicorn overheen heeft gekotst. Daarom heb ik het in de accenten gezocht 🙂

Accessoire 1: roze kussens

De eenvoudigste manier om wat roze je huis binnen te brengen is natuurlijk met wat kussens. Ik ben gaan shoppen bij Pronto en heb daar 4 verschillende roze kussentjes gekocht voor op de bank!

Prijs € 12,99 – € 21,99 per kussen

Accessoire 2: Een kleed met roze accenten

Om de tafel en de bank in de grote ruimte tot een geheel te maken heb ik ze ‘verbonden’ door middel van een vloerkleed. Ik wilde een kleedje met wat roze tinten erin. Maar ik vond het minstens net zo belangrijk dat het kleedje wat grove vlekken had. Ik heb twee katten en de kans is groot dat er een keertje lekker z’n haarballetje gaat uitkotsen op m’n vloerkleed. Dan wil je dat de vlek in ieder geval zo min mogelijk opvalt. Ik hoop met dit kleed veilig te zitten.

Geshopt bij: Leen Bakker, vloerkleed Sevilla € 129,-, maat: 160 x 230 cm

Accessoire 3: een roze plaid/deken

Heerlijk warm voor in de winter, een groot plaid waarin je lekker weg kunt kruipen met een kopje thee of warme choco (met slagroom 🙂 ).
Bij Woonexpress vond ik een pluizige witte plaid met roze tinten en aan de binnenkant roze fleece. Prijs: € 39,99

Accessoire 4: een roze waterkoker van SMEG

Aaaah maak me gek!! Dat is wat ik dacht toen ik deze roze waterkoker zag. Oké, hij was wel een rib uit m’n lijf, maar je moet er wat voor over hebben.
Smeg heeft een hele retrolijn uitgebracht met een waterkoker, broodrooster en blender in de kleuren roze, blauw, groen, zwart, wit en rood. Zoals je van Italianen gewend bent, is het design om door een ringetje te halen, zijn de kleuren helemaal perfect en ziet het er gewoon mega gelikt uit.
De broodrooster en blender ga ik niet kopen (ik heb geen geldboom op m’n rug), maar deze waterkoker is een pareltje in mijn keuken!
Prijs: € 139,-

Accessoire 5: roze theedoeken en handdoeken

Bij HEMA zag ik deze leuke roze theedoek en handdoek met een bloemetjesmotief. Superschattig en voor een HEMA-prijsje van € 3,- per stuk.
Ze hebben ook nog een ander motiefje als je niet zo van bloemen houdt!

 

 

Accessoire 6: roze radiatorschermen

Toen ik het huis kocht stonden er al radiatorschermen om de verwarming heen. Omdat ik van mezelf toch geen muur roze mocht maken, heb ik deze schermen geverfd. Toen er nog geen inrichting stond, was het erg fel en opvallend, inmiddels is het in balans gekomen doordat er ook andere roze dingen het huis in gekomen zijn. Ik ben er helemaal blij mee dus!
Kleur: Twinkel, verkrijgbaar bij GAMMA (mengverf)

Accessoire 7: roze kattenspeeltjes

Vrienden die een kraambezoek aan mijn kittens combineerden met een bezoekje aan mijn nieuwe huis, namen deze superschattige roze speeltjes mee. Ik weet niet waar ze gekocht zijn of wat ze kosten, maar ze zijn echt fantastisch! Mijn katten (mannetjes) zijn er helemaal dol op en lopen er het hele huis mee door!

Wat een leuk kadootje!

 

 

 

 

 

 

 

Related posts:

Wat vind je van deze post?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *