Review: Roze Sally Hansen Miracle Gel (310 Shock Wave Pink)

Wat een fantastische kleur is de 310 Shock Wave van Sally Hansen. De Miracle Gel serie bestaat uit 38 kleuren, waaronder 4 varianten roze.

Nr. 170 Pink Cadillaquer
Nr. 290 Pinky Rings
Nr. 297 Pink Terest
Nr. 310 Shock Wave

 

Zelf viel ik meteen voor 310: Shock Wave Pink. De kleur is zeker shocking. In goede zin dan hè?

Échte Gellak vs. Miracle Gellak

Het is een opvallende kleur roze die niet te missen is. Lief, maar toch stoer en gewaagd.
In nagelsalons laat ik ook vaak een dergelijke kleur gellak aanbrengen op m’n nagels. Voordeel van échte gellak is dat het zeker zo’n 3 weken goed blijft zitten.
Nadeel is dat het er lastig van af te krijgen is. Omdat ik er zelf geen geduld voor heb, ga ik naar een salon. Dat is wat duurder maar scheelt een hoop gekloot met vijltjes, lampjes, pre-coat en topcoat. Toen ik de Sally Hansen Miracle Gel leek het te mooi om waar te zijn: 14 dagen mooie nagels met gellak? En dat zelf doen, zonder lamp? Die moét ik hebben. Zonder blikken of blozen rekende ik € 11,99 af bij de Ici Paris en kocht ik ook nog de bijbehorende topcoat van € 11,99.

Het oordeel

De kleur is werkelijk fantastisch en vind ik helemaal het einde. Maar het is inderdaad te mooi om waar te zijn.
Sally Hansen claimt dat de nagellak zo’n 14 dagen mooi blijft, nou bij mij vielen de eerste chips er binnen een paar uur alweer vanaf. Na 2 dagen leken m’n nagels meer op afgekloven vieze nageltjes van een meisje dat met mama d’r nagellak heeft gespeeld en moest ik het er wel van halen voor ik mezelf weer op kantoor durfde te vertonen. Jammer de bammer, leuk geprobeerd maar geef mij toch maar de échte gellak van de nagelsalon…

 

 

 

 

 

 

 

Related posts:

Wat vind je van deze post?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *